Mestringskurs 

thomas-sola-4NKQKh0Juk0-unsplash

Dette mestringskurset består av fire kurs:

Kurs 1: Bli din egen skipper – å bli bevisst 

Vi bruker et verktøy som beskriver både ni forskjellige personlighetstyper og ni forskjellige funksjonsnivåer. Hver av typene har sine egne spesielle behov, ønsker, verdier, mestrings- og unnvikelsesstrategier, forsvarsmekanismer og egne måter å oppfatte situasjoner på. Verktøyet støtter deg i å utvikle dine talent og ressurser og det beskriver ikke bare de ni forskjellige personlighetstypene; en av de dypeste lærdommene du kan trekke fra dette verktøyet er hvordan du kan bevege deg fra en "ferdigstøpt" væremåte, mer eller mindre påvirket av ytre omstendigheter og indre redsel, til en mer fleksibel væremåte hvor du handler og responderer ut fra en bevissthet eller forståelse av situasjonen i øyeblikket. Det handler om å finne veien hjem til din egen essens  – din kjernetilstand. 

Ja, jeg vil ha mer informasjon om kurset!
joseph-barrientos-eUMEWE-7Ewg-unsplash
oliver-sjostrom-CihXnvELE00-unsplash-2

Kurs 2: Sette kurs – å skape

På dette kurset vil du få muligheten til å lære deg enkle og virkningsfulle navigeringsverktøy. Målsettingen er å plassere deg selv i regissør-stolen, hvor du skaper ditt eget liv. Kurset er en bevisstgjøringsprosess, og du blant annet vil lære hvordan:

  • Du frigjør deg fra gamle mønstre og uønskede vaner i forhold til å skape og prestere.
  • Dine verdier styrer ditt liv på godt og vondt.
  • Du kvitter deg med tanker som saboterer realisering av dine mål, ønsker og drømmer.
  • Du utarbeider din egen visjon og hensikt.
  • Du setter kortsiktige og langsiktige mål for de viktigste områder i livet ditt.
  • Du legger egne strategier for hvordan du skal oppnå dine mål og leve ut din visjon.

 

Ja, jeg vil ha mer informasjon om kurset

Kurs 3: Velge besetning – å relatere relatere 

Relasjoner kan være noe av det mest givende vi opplever i livet, men det kan også være noe av det som skaper mest frustrasjon. Enten det dreier seg om relasjoner på hjemmebane eller i en arbeidssituasjon, vil kvaliteten på våre relasjoner ha en enorm innvirkning på livskvaliteten og selvtilliten vår. Ofte kan vi finne andres adferd forvirrende – til tross for at vi har kjent dem i en årrekke. De tingene vi ikke forstår i andre, kan være de største kildene til utfordringer i relasjonene våre.

Du vil få innblikk i relasjonsdynamikken; hva som skjer når to personer påvirker relasjonen med sine egne holdninger, tanker, følelser og atferd. Det handler ikke bare om å forstå de forskjellige personlighetstypene. I relasjonsarbeid vil de Instinktive Variantene hjelpe oss til å forstå hva som motiverer oss og andre, hvorfor vi prioriterer forskjellig og derigjennom fatter forskjellige beslutninger, hva vi synes er viktig i sosiale settinger og mer generelt hva vi er opptatt av. Hva vi motiveres av trer tydeligere frem og mens de Instinktive Variantene viser oss våre dominerende drivkrefter og preferanser, vil Personlighetstypene gi hvert enkelt Instinkt ulike nyanser. 

Dette kurset blir lansert i 2024 - mer informasjon kommer senere

Hvis du ønsker å lese om de Instinktive Variantene, kan du sjekke del III i boken "Veien hjem".

ron-dauphin-_80Yw7o7hlo-unsplash-3
Kurs 3

Kurs 4: Sjekke alle seil – å integrere 

Hvis vi bruker Enneagrammet kun til å forstå vår egen dominerende personlighetstype, begrenser vi både oss selv og andre. Vi har alle typene i oss, og vi blir helere som menneske når vi balanserer alle typene i oss. Vi vil i dette kurset se nærmere på hvordan de ni personlighetstypene bygger på hverandre, og hvordan de leder oss mot en mer helhetlig og integrert syn på oss selv og virkeligheten.

  Vi har alle Personlighetstypene i oss, og vi blir helere som menneske når vi balanserer alle typene i oss. Å anvende Enneagramsymbolet og Personlighetstypene samtidig, gir verktøyet en ytterligere dimensjon. I kurs 1 og 3 arbeidet vi i dybden, nå skal vi arbeide i bredden.

Dette kurset blir lansert i 2024/25 - mer informasjon kommer senere.

Hvis du ønsker å lese om hvordan du kan integrere alle typene, kan du sjekke del IV i boken "Veien hjem".

Vi inspirerer, støtter og utfordrer våre kunder til å bli i stand til å skape en varig og verdifull endring gjennom å øke bevisstheten for å oppnå større mestringsfølelse og trivsel. 

Vi anvender verktøy som gir deg et kart om hvor du befinner deg og et kompass som viser akkurat hvilken retning du trenger å bevege deg for å komme hjem til ditt autentiske jeg.

Er du klar? 

Er du klar til å gi slipp på gamle overbevisninger som ikke tjener deg lenger? Ønsker du å bytte ut den ekle, indre kritikeren med din autentiske indre veileder? Da er dette kurset for deg!

 

blake-wheeler-itt1jPISHLo-unsplash

Du har 14-dagers ubetinget angrefrist - uansett grunn! 

Prøv selv, og er du ikke fornøyd får du pengene tilbake :)

 

Dette er inkludert i hvert enkelt kurs:

5-8 moduler med 4-6 leksjoner pr modul, disse kan du se på så mange ganger du vil.

Konkrete oppgaver som tar deg frem mot målet.

Kompendium og oppgaver for hver leksjon.

Bonuser følger hver modul.

Ukentlig mentoring på lukket Facebook-gruppe.

Lukket Facebook-gruppe med andre kursdeltakere for inspirasjon og støtte.

2 webinarer med Q&A på hvert kurs.

Tilgang til kurset et helt år, slik at du kan ta kurset i det tempoet som passer deg best.

Etter 1 år kan du få tilgang til kurset så lenge du vil til selvkostpris.